persbericht downloaden
Programma downloaden

Het boek wordt als eerste gepresenteerd op 6 maart a.s. in Dorpshuis Zijlvesterhoek in Onderdendam en daarna ook nabij de locaties van de andere (voormalige) steenfabrieken in Drenthe, Overijssel en Gelderland (zie het programma hiernaast).
Iedereen is van harte welkom om een van de presentaties bij te wonen, het boek is daar ook te koop, of af te halen als je het bij voorintekening hebt besteld. klik hier om meer over het boek te lezen

Aanmelden voor een van de bijeenkomsten:
Om een inschatting te kunnen maken van het aantal kopjes koffie is van tevoren aanmelden handig.
Dat kan via dit formulier. Maak een keuze voor de gewenste datum/locatie en geef aan met hoeveel personen je komt. Of stuur een korte mail met je naam, aantal personen en de gewenste datum/locatie naar nieuwsbrief@noordproof.nl.

  Hierbij meld ik mij aan voor de presentatie van het 'Tiggeljong.

  Naam:

  E-mailadres:

  Ik kom met persoon/personen.

  Heb je het boek bij voorintekening besteld, dan kun je het na afloop van de presentatie op de locatie in je eigen regio afhalen (contante betaling of factuur). Als je niet bij een van de presentaties aanwezig kunt zijn, kun je na die datum je bestelling ophalen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-16.00 uur, bij NoordPRoof, Industrieweg 14, 9781 AC Bedum, of wij sturen je het boek per post toe (afhankelijk van wat je hebt aangegeven bij de bestelling). De bestellingen zullen na de presentaties worden verzonden, resp. op 9 maart (regio Groningen), 16 maart (regio Drenthe), 21 maart (regio Overijssel) en 30 maart (regio Gelderland).

  Vul hier de uitkomst van de optelsom in:

  Let op: alle velden zijn verplichte velden, deze gegevens hebben wij nodig om het formulier correct te kunnen verwerken. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens en zullen deze niet voor andere doeleinden gebruiken.