Via dit formulier kun je het boek bestellen bij voorintekening.
Het boek zal verschijnen op vrijdag 13 september 2019 om 16.00 uur gepresenteerd in de Theeschenkerij bij Ewsum, Oosterburen 1, Middelstum. Een deel van zijn werk is ter plekke te bezichtigen na de presentatie van het boek.
Je betaalt pas na ontvangst van je bestelling.

  Naam:

  Adres:

  Postcode en plaats:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Ja! ik bestel van het boek 'Architect Sietze Veenstra 1897-1981)- Langezwaag en Middelstum' à € € 18,50 per stuk (incl. btw).

  Aflevering van het boek
  Kies hier een optie voor aflevering, bij afhalen graag mailen wanneer je komt (want soms zijn we even buiten de deur)
  Ik haal het boek op in Bedum, Industrieweg 14Ik ontvang het boek graag per post thuis, de verzendkosten bedragen € 4,25 per boek (brievenbuspakje), bij 3 of meer exemplaren € 6,95 (pakketten tot 10 kg).

  We sturen het boek na verschijning zo snel mogelijk naar toe, de factuur is bij de bestelling gevoegd (betaling graag binnen 8 dagen na levering).

  Vragen e/o opmerkingen kun je hier kwijt:

  Je kunt het boek ook bestellen bij je eigen boekhandel, de betreffende boekhandel handelt dan de levering en de betaling af.

  Let op: alle velden zijn verplichte velden, deze gegevens hebben wij nodig om bestellingen te kunnen verwerken en je op de hoogte te houden van de verschijning. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens en zullen deze nooit voor andere doeleinden gebruiken.