zummer-van-59

Via dit formulier kun je het boek bestellen, je betaalt pas na ontvangst van je bestelling (met de factuur in het pakketje).

  Naam:

  Adres:

  Postcode en plaats:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Ja! ik bestel van het boek 'De zummer van '59, n oogstverhoal oet de noadoagen van herenboeren op t Hogelaand' à € 15,00 per stuk (incl. btw).

  Levering:
  Ik haal het boek op in Bedum, Industrieweg 14Ik ontvang het boek graag per post thuis, de verzendkosten bedragen € 4,25 per boek (brievenbuspakje), bij 3 of meer exemplaren € 6,95 (pakketten tot 10 kg).

  We sturen het boek na verschijning zo snel mogelijk naar toe, de factuur is bij de bestelling gevoegd (betaling graag binnen 8 dagen na levering).

  Vragen e/o opmerkingen kun je hier kwijt:

  Je kunt het boek ook bestellen bij je eigen boekhandel, de betreffende boekhandel handelt dan de levering en de betaling af.

  Let op: alle velden zijn verplichte velden, deze gegevens hebben wij nodig om bestellingen te kunnen verwerken en je op de hoogte te houden van de verschijning. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens en zullen deze nooit voor andere doeleinden gebruiken.