Boek Tiggeljong bestellen

/Boek Tiggeljong bestellen
Boek Tiggeljong bestellen 2018-02-28T22:00:21+00:00
persbericht downloaden
downloaden programma presentaties

Via dit formulier kun je het boek bestellen bij voorintekening. Het boek zal verschijnen in maart 2018, tijdens ‘Meertmoand Dialectmoand’.
De verschijningsdata zijn per regio verschillend, klik hier voor het programma van de verschillende locaties. Hier kun je je ook aanmelden om een boekpresentatie bij te wonen.
Je betaalt pas na ontvangst van je bestelling.

Naam:

Adres:

Postcode en plaats

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Ja! ik bestel van het boek 'Tiggeljong, Het verhaal van Yp de steenfabrieksarbeider' à € 12,50 per stuk (incl. btw). Deze prijs is geldig tot 1 maart 2018

Ik ontvang het boek graag per post thuis, de verzendkosten bedragen € 3,95 per boek (brievenbuspakje), bij 3 of meer exemplaren € 6,95 (pakketten tot 10 kg).Ik haal het boek op in Bedum, Industrieweg 14

We sturen het boek zo snel mogelijk naar je toe, de factuur is bij de bestelling gevoegd (betaling graag binnen 8 dagen na levering).

Je kunt het boek natuurlijk ook bestellen bij je eigen boekhandel, de betreffende boekhandel handelt dan de levering en de betaling af.

Let op: alle velden zijn verplichte velden, deze gegevens hebben wij nodig om bestellingen te kunnen verwerken. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens en zullen deze niet voor andere doeleinden gebruiken.