Dankzij onze jarenlange ervaring in de grafische branche en de uitgeverswereld zijn wij goed op de hoogte van de recente ontwikkelingen en nieuwe technieken.
Daar profiteren onze klanten ook van: geen standaardbehandeling, maar slimme oplossingen voor elk budget!

Onze kracht schuilt in onze brede kennis van het grafische vak en die willen wij graag met je delen. Wij gaan altijd voor een optimale samenwerking met onze opdrachtgever en de andere spelers in het veld.
Zo proberen we het beste rendement uit elke opdracht te halen, precies zoals we dat ook met onze eigen projecten zouden doen.

Je kunt op elk ‘station’ instappen, van concept tot realisatie en alles wat daar tussenin zit, dus geen onnodige kosten.
En wat altijd geldt: we adviseren op basis van onze kennis, maar zijn niet eigenwijs. Het blijft jouw eigen ding!

een greep uit onze diensten

Je wilt een mooie folder of een advertentie. Maar welke informatie wil je bekend maken of welk product wil je promoten, wat is je doelgroep en hoe breng je het aan de (juiste) man? Daarom eerst even terug naar de basis: pas als je je doelen helder hebt geformuleerd, weet je welke middelen je het beste in kunt zetten.
Uiteraard moet jij je goed voelen bij je logo en huisstijl, jouw gezicht naar buiten toe. Een naam die de lading dekt, gevisualiseerd in een beeld- of woordmerk in het kleurenpalet dat bij jou past. Het totaalplaatje daarvan hangt helemaal samen met wat voor persoon jij bent, waar je bedrijf voor staat en welke diensten of producten je aanbiedt.
Het plaatsen van advertenties is een kostbare zaak. Vaak gebeurt dit impulsief en zonder achterliggende gedachte. Dat is jammer, want de meeste publicaties zijn nogal ‘vluchtig’: het blad met jouw dure advertentie ligt morgen bij het oud papier. Al ben je geen multinational, toch kan het verstandig zijn om vooraf een budget vast te stellen en een stappenplan en een (jaar)planning te maken voor de promotiemiddelen die je in wilt zetten voor je product of dienst.
Heb je zelf geen geschikte foto’s? Wij fotograferen in opdracht voor sportclubs, bedrijven en instellingen en leveren op verzoek beeldmateriaal voor folders, toeristische gidsen, websites, presentatiegidsen en boeken.
In onze beeldbank (binnenkort online) is een grote collectie foto’s te vinden voor canvas- of fotoprints, maar ook als download. Beeldmateriaal van onszelf, maar ook van collega-fotografen. Daarnaast verzorgen wij wisselexposities voor bedrijven en instellingen.
Je hebt een idee, maar weet niet goed hoe je uit de startblokken komt?
Wij helpen je met het maken van een strijdplan om jouw idee tot in de puntjes uit te werken.

wat wij bijvoorbeeld voor je kunnen regelen:

  • offertes aanvragen
  • opstellen en bewaken van de productieplanning
  • contacten met leveranciers
Geen kei in het schrijven van teksten?
Een tekst schrijven voor en over jezelf of je eigen bedrijf is een stuk lastiger dan voor een ander.
Wij kunnen je helpen bij het schrijven van teksten voor je brochures, folders of flyers.
Het startpunt zou je eigen concepttekst kunnen zijn, maar wanneer je de juiste woorden nog niet hebt kunnen vinden, kunnen wij dat voor je doen.
Naast hulp bij ontwerp en het schrijven van teksten kun je bij ons ook terecht voor alle soorten drukwerk.
Wij werken samen met verschillende leveranciers, stuk voor stuk betrouwbare partners waarmee we goede prijsafspraken hebben gemaakt.
Regelmatig terugkerende bestellingen zoals briefpapier of factuurpapier, visitekaartjes en enveloppen kunnen wij snel en tegen scherpe prijzen leveren.
Wil je je drukwerk, mailing, magazines of folders meteen versturen? Wij kunnen dit heel eenvoudig voor je regelen, inclusief sealen of couverteren. Verzending kan tegen voordelige tarieven! Je levert je eigen adresbestand aan, en wij versturen de zending op de afgesproken datum. Je hoeft geen postzegels meer te plakken en je betaalt op de dag van verzending.
Binnenkort meer over direct mail
Voor presentaties, speciale campagnes, beurzen en tentoonstellingen kun je, naast het traditonele drukwerk, ook gebruik maken van speciale blikvangers zoals beachflags, grootformaat prints, hangers, borden of presentatiewanden. Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan materialen beschikbaar. Heb je hier geen beeld bij of heb je een speciale wens? Kom dan gerust eens langs om wat materialen te bekijken